Lanson Champagne Bar & Loungen ohjelma on nyt julkaistu

Lansonin lippulaivabaari ja sitä ympäröivä lumoava alue hurmaa Flow’n festivaalivieraat sykähdyttävillä DJ-seteillään ja ensiluokkaisilla juomillaan. Lanson Champagne Bar & Loungen kuullaan runsaasti erilaisia genrejä SWANA-soundista ysärihouseen ja sielua koskettavaan teknoon.

Perjantaina Lanson Champagne Bar & Loungessa kuullaan Renaz Ebrahimin kuratoima SWANA NIGHTS -kokonaisuus, joka esittelee Lounais-Aasian ja Pohjois-Afrikan alueen vetävää rytmimusiikkia. Yalla Collective yhdistelee tanssittavaa elektronista musiikkia arabialaiseen poppiin ja muuhun alueen perinnemusiikkiin. Pehmee-kollektiivista tutun Meriam Trabelsin soitossa SWANA-klubimusiikki remiksataan arabialaisen musiikin klassikoihin, ja Yallah ammentaa elektronisen musiikin rikkaan kentän eri laidoilta. Myös valokuvaajana tunnetun DJ Cocon energisessä, bassovoittoisessa ja genrestä toiseen liikkuvassa soitossa kuuluu ballroom-perinne. Omassa setissään Renaz yhdistelee klassikoita uusimpiin hitteihin ja rikastuttaa kokonaisuutta SWANA-soundien, afrobeatsin ja amapianon parhailla biiseillä.

Lauantaina Lanson Champagne Bar & Loungessa kuljetaan italodiskosta pilke silmäkulmassa poimittuun ysärihouseen. Marc Fredin ja Maria Wesanderin Marc & Maria -duo kuljettaa halki vuosikymmenien yhdistellen tyylikkäästi eri genrejä, kuten boogieta, lattarirytmejä, ysärihousea ja italodiskoa. Suositun Guilty Pleasures -konseptin DJ:t Hotleevibling ja long legs levittävät kornin ja rakastettavan popin ja housen ilosanomaa. Samassa yhteydessä esiintyy Helsingin yön pitkäaikainen suosikkikaksikko DJ Aleksi ja Handshaking, joka soittaa musiikkia omasta kiellettyjen biisien kansiostaan. Soul Searchin DJ:t TBOY ja kollegansa SomBadi tarjoavat rapisevaa ysäri-R&B:tä, sampletäytteistä räppiä ja sielua koskettavaa teknoa.

Sunnuntaina Pehmee-kollektiivin suinner ja trabelsi tekevät tutkimusmatkoja erilaisiin tanssittavan rytmimusiikin tyyleihin, kuten Afrobeatsiin, amapianoon ja houseen. Samana päivänä esiintyy myös kulttuurin monitaituri Andre Pozusis, joka on isännöinyt klubi-iltoja Siltasessa ja Kaikussa. Champagne Bar & Loungen tarjonta huipentuu, kun  Helsingin yön voimakaksikko Hitoshi & Justus soittaa sunnuntai-illassa diskon ohella mitä tahansa musiikkia housen, electron ja 90-luvun teknon alueilta.

Lue lisää Champagne Barin esiintyjistä täällä.