Flow’n Perhesunnuntai tarjoaa riemukasta ja jännittävää ohjelmaa perheen pienimmille

Flow Festivalin suosittu Perhesunnuntai palaa 11. elokuuta täynnä hauskoja esityksiä ja monipuolisia työpajoja pienille festivaalivieraille. Aikuiset, joilla on Flow’n sunnuntain sisältävä lippu, voivat tuoda mukanaan alle 13-vuotiaat lapsensa nauttimaan festivaalitunnelmasta maksutta klo 13–17 välisenä aikana.

 

Flow Festivalin Backyard täyttyy leikkisästä ja vallattomasta tunnelmasta, kun Skidit-kollektiivin Skidi Takapiha valtaa alueen. Luvassa on muun muassa 9-vuotiaan DJ Junior Maxin DJ-setti, Vaahtokarkit-muskarin tanssiesitys ja suosittu Skidit-disko, jossa esiintyy Orkidea, DJ hapan korppu, MC Emmi sekä viime vuonna lajin pariin löytänyt DJ Blurred Boy. Takapihalla päästään nauttimaan myös Pohjois-Helsingin musiikkiopiston Minipuhkut-orkesterin esityksistä, ja lisäksi festivaalikävijät saavat mahdollisuuden tutustua DJ-maailmaan ammattilaisten opastuksella DJ Academy Helsingin teltalla.

 

Perhesunnuntaina voi myös viimeistellä koko perheen festarilookit. Novellen pisteellä voi koristaa kasvot Glitternistin kauniilla kasvokukilla ja ekoglitterillä, ja Catricen pisteellä voi tulla lakkauttamaan kynnet säihkyvillä väreillä. Finnair Visa Credit järjestää tapaamisen Muumi-hahmojen kanssa tarjoten meikkitaiteilijoiden tekemiä kasvomaalauksia, ja Vaasan Sandwich Club -ravintolan pihalla puolestaan heitetään hernepussipeliä, jossa kaikista osumista jaetaan herkullisia palkintoja.

Tutustu Perhesunnuntain ohjelmaan Flow Festivalin nettisivulla.